Reviews

REACTIES van deelnemers

‘Ik vind het super leuk dat allemaal jonge mensen samen aan de slag gaan, dit serieus aan pakken en er echt iets moois van maken.’ -Sterre Godding (16 jaar, zang)

‘Wat ik het allerleukst vind aan dit project, is dat je in contact komt met mensen die net zo genieten van het maken van muziek als jij zelf; dit is natuurlijk erg gezellig en je kan ook heel veel van anderen leren. –Rosa Maas (16 jaar, piano)

‘Wat dit project zo leuk maakt is het feit dat er instrumenten bij elkaar komen die je normaal niet zo snel samen ziet. Hier door kun je natuurlijk ook veel verschillende soorten muziek maken, en dan zit er voor iedereen wel iets leuks bij. ‘ -Reini van der Putten (22 jaar, tenor-sax)

‘Het is tof om als vocalist een keer met een heel orkest te zingen in plaats van pianobegeleiding of een karaokeband. Dit is toch heel anders en ook wat spannender!’ -Roos Verbruggen (15 jaar, zang)

‘SoundSquad is zo leuk omdat je lekker muziek kan maken met anderen en het is super gezellig! Ook vind ik het super leuk dat alle soorten instrumenten mee kunnen doen en er zijn veel verschillende leeftijden. Ik heb echt mega veel zin in het grote concert.’ -Sofie van de Laarschot (13 jaar, viool)

‘Het leukste aan het project vind ik wel de nieuwe ervaringen die ik ermee op doe. Ik speel nog niet zo geweldig lang en daarom is dit iets nieuws voor mij. Ik hoop het publiek te verrassen met onze voortgang en samenwerking, want daar draait het vooral om volgens mij.’ –Jarno Smets (16 jaar, gitaar)

‘Ik vind het super-leuk om weer muziek te maken. De afgelopen jaren heb ik m’n saxofoon amper aangeraakt; nu heb ik er echt weer plezier in.’ -Lieke van Bommel (22 jaar, baritonsax)

‘Het aller-leukst vind ik de sfeer tijdens de repetities; het is altijd gezellig. Natuurlijk kijk ik uit naar de voorstelling, daar komt alles bij elkaar en kunnen we trots zijn op wat we samen voor elkaar hebben gekregen.’ -Richard van Zeeland (16 jaar, trompet)

‘Het allerleukste aan dit project vind ik de persoonlijke ontwikkeling van de muzikanten. Ik vind dat we grote stappen hebben gemaakt sinds de eerste repetitie!’ -Joris Veenhof (17 jaar, trompet)

‘Ik vind muziek maken met je leeftijdsgenootjes heel erg leuk! Ook kan ik heeeeel erg genieten van mensen die mooi zingen in combinatie met een leuk orkest ’ -Elke Leenders (19 jaar, alt-saxofoon)

‘We hebben deze songs ooit met z’n drieën in de studio bedacht en opgenomen, maar als alle geluiden dan worden gespeeld door écht instrumenten in zo’n groot orkest is dat een te gekke ervaring! Het is een feest om te zien hoe deze jonge muzikanten hiervan genieten. Deze ervaring op zo’n jonge leeftijd – ik weet het uit ervaring – dat vergeet je nooit meer!’ -Jordie Rovers (27 jaar, gastartiest)